Een kleurrijk en gewaagde woning

Een kleurrijk en gewaagde woning

Een gezinshuis met veel kleur, gewaagde patronen en speelse accenten

Klant
Femke en Rocher
Locatie
Castricum
Duur
4 weken
Dienst
Interieur- & kleuradvies

Wat een heerlijke woning is dit geworden! Dit gezin van 4 is van een leuke, maar krappe huurwoning verhuist naar deze leuke tussenwoning. De oude bewoners hadden kort voor de verkoop bepaalde ruimtes opgeknapt zoals de keuken en de badkamer. Maar toch was dit niet helemaal hun ding, en hebben zij vrijwel alles aangepakt aan deze woning.

Van isolatie, elektra trekken en stucen, naar de badkamer verplaatst naar de voorkant van de woning. Vrijwel alles hebben zij zelf gedaan. Ik heb dit leuke gezin mogen helpen met het bepalen van de kleuren en geholpen met keuzes maken voor het interieur.

De panterprint op de trap in combinatie met de ouderwetse groene tegels, de warme houten parketvloer en aardetinten op de wanden is de perfecte mix voor de entree van deze woning. Je komt binnen en voelt direct de gezelligheid van dit gezellige en warme gezin. Lekker gewaagd, maar toch echt passend!

Zij kwamen zelf met het idee van de panterprint en deze tegeltjes. Samen met mijn ideeën eromheen is het eindresultaat precies geworden zoals we voor ogen hadden.

Femke en Rocher

Een kleurrijk en gewaagde woning
Zeer tevreden over Lizzy haar professionaliteit. Ze heeft echt oog voor detail!