— Over mij

Wie ik ben

Warm, kleurrijk & klassiek. Geen kleur of vorm is mij te gek!

Mijn naam is Lizzy en ik woon aan het prachtige bos en duinrand van Castricum, samen met mijn Man en hondje Bobbie. Ik vind het te gek om bezig te zijn met het zoeken naar de juiste combinaties met kleur, materialen en vormen. In mijn jongere jaren was ik hier altijd al mee bezig. Creatief bezig zijn heb ik vanuit huis meegekregen. Mijn ouders waren (nu ook nog) altijd aan het rommelen in en rondom huis. Ze wonen nog steeds in het huis waar ik ben opgegroeid en zijn nu nog altijd bezig met veranderen van de woning. Om de paar maanden wordt er wel weer een andere kleur op de muur gesmeerd of wordt er een oude kast in een nieuw jasje gestoken.

Na een lange, leuke en leerzame horeca carrière was het voor mij de tijd om mijn eigen creativiteit te starten. Na diverse styling klussen aan huis bij vrienden en familie ben ik tijdens de corona periode een studie tot interieur styliste gaan volgen. Tijdens de studie heb ik gewerkt bij een interieur bedrijf en heb ik professionele ervaring opgedaan. Ik pluk dan ook mijn inspiratie overal vandaan en zorg ervoor dat ik de trends blijf volgen.

Mijn reis naar ondernemen

Durf creatief te combineren met kleur & stijl!

Begin 2020 hebben mijn man en ik een sabbatical genomen om mijn droom van een wereldreis werkelijkheid te maken. Van Bali naar Singapore, Thailand, Vietnam en terug naar Bali hebben wij een fantastische reis gemaakt. Tijdens deze reis is het idee ontstaan om mijn bedrijf Lizz Interieur & Living op te richten.

De stijl die bij mij past beschrijf ik als warm, kleurrijk en klassiek. Zodra de basis rustig is, is voor mij geen kleur te gek! Door verschillende materialen en kleuren te combineren, ontstaan de leukste creaties. Jouw persoonlijke stijl en wensen gecombineerd met mijn creativiteit en ervaring zorgt ervoor dat het eindresultaat helemaal bij jou past.

Mijn hobby is mijn werk

Het leukste aan mijn werk is dat ik nooit het gevoel heb dat ik echt aan het werk ben. Omdat ik echt hou van creatief bezig zijn is mijn werk mijn hobby geworden!

3D ontwerp
2D en 3D tekeningen op maat.
Interieur
Van jouw huis een thuis maken.
Kleuradvies
Geschikt voor elke stijl.
Eventstyling
De ultieme sfeer op jouw event.