Kleurrijk maar toch rustig appartement

Kleurrijk maar toch rustig appartement

Het toepassen van kleurrijke meubels heeft dit appartement tot leven gebracht!

Klant
Niels en Rachela
Locatie
Heemskerk
Duur
3 weken
Dienst
Interieuradvies

Over het project

Een appartement inrichten is toch altijd lastiger dan de meeste mensen denken. Je hebt vaak te maken met kleinere ruimtes die praktisch ingedeeld moeten worden om zo veel mogelijk ruimte te behouden. Maar ook wil je alle ruimtes tot één geheel maken, en dat is precies wat deze klant lastig vond. Het één geheel maken van de woning.

De klant is na het ontvangen van de sleutel zelf aan de slag gegaan met het opknappen van de woning. Zij hebben alles zelf gedaan:

  • Alle wanden geverfd
  • Nieuwe vloer gelegd
  • Nieuwe plinten geplaatst

Na het opknappen heb ik geholpen met het uitzoeken van de juiste meubelen. Voordat ik op zoek ben gegaan heb ik gekeken naar de woonstijl die bij dit leuke stel past, welke kleuren zij gebruikt hebben op de wanden en naar de uitstraling van de nieuwe vloer. Aan de hand van deze punten ben ik op zoek gegaan naar de juiste meubelen.

Door het toepassen van kleurrijke meubelen heeft dit appartement de sfeer gekregen die echt bij dit stel past. Een thuis gecreëerd door werken met de juiste kleuren en het plaatsen van planten is de woning compleet.

Niels en Rachela

Kleurrijk maar toch rustig appartement
Lizzy is een persoon die écht stappen extra zet voor haar klanten! Zij kan kijken met een kritisch oog naar zichzelf en streeft naar perfectie, dit heeft bij ons gezorgd voor echt een prachtig eindresultaat. Zij kijkt hierin naar de wensen van de klanten, en weet hier een prachtig eindresultaat van te maken. Wij krijgen regelmatig complimenten als mensen bij ons thuiskomen. Daarnaast is de communicatie met Lizzy ook prettig. Zij houdt zich aan haar afspraken, is duidelijk. Lizzy jij bent een ''prachtige bos bloemen''! Dank je wel en heel veel succes met jouw prachtige bedrijfje!